Nogometaš z izjemno gesto osvojil srca po vsem svetu

Foto: Twitter steven taylor
Angleški branilec je nesebično priskočil na pomoč.
Oglej si celoten članek

Angleški tretjeligaš Peterborough United se je na obračunu Walsallom veselil prve zmage v zadnjih osmih obračunih (2:1).

Tekma je bila zaradi obilice novozapadlega snega v drugem polčasu prekinjena, domača ekipa pa se je zbala, da bodo morali srečanje ponoviti. 

"Sodnik nam je dal pet minut, da očistimo črte in igrišče pripravimo za nadaljevanje tekme, drugače bo srečanje odpovedano. Vsi so skočili v akcijo, od klubskega osebja do ekonomov in celo igralcev. Pokazali smo, kako povezani smo v našem klubu," je povedal trener David Oldfield in se navijačem zahvalil za podporo v teh mrzlih in nehvaležnih pogojih.

Med najbolj zagrizenimi na igrišču je bil nekdanji branilec Newcastle Uniteda Steven Taylor, ki je ob prekinitvi pograbil metlo in priskočil na pomoč pri čiščenju črt. Medtem ko se je večina njegovih soigralcev grela v garderobi, je Taylor pri -3 stopinjah Celzija klubskim delavcem pomagal pri pripravi igrišča.

Posnetek nogometaša je nemudoma postal velik spletni hit, Taylor pa si je za svojo požrtvovalnost prislužil številne pohvale.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.