Nogometaša ruskega velikana našli mrtvega

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaša ruske Lokomotive so po treh dneh iskanja v ruski prestolnici našli mrtvega.
Oglej si celoten članek

Žalostne novice prihajajo iz Moskve. Alekseja Lomakina, 18-letnega nogometaša Lokomotive iz Moskve so našli mrtvega na ulicah ruske prestolnice.

Z informacijo so najprej na plan prišli tamkajšnji lokalni mediji, nato pa je vse skupaj uradno potrdil tudi sam klub.

"Lokomotiva je šokirana nad to tragedijo. Izrekamo sožalje družini in prijateljem preminulega Lomakina," piše v uradni izjavi kluba.

Celoten primer je zavit v tančico skrivnosti, saj se še vedno ne ve, ali je bil Lomakin ubit, ali je umrl naravne smrti. Znano je le, da se je 30. novembra slišal z očetom, keteremu je povedal, da se odpravlja v trening center Lokomotive na preglede ter da bo tam prenočil.

Njegov telefon so našli v enem izmed taksijev, šofer pa je policiji povedal, da sta Aleksej in njegov prijatelj svoje stvari pozabila v taksiju.

Kasneje se je izvedelo, da je omenjeni Aleksejev prijatelj Ivan, ki je policiji priznal, da sta bila tako pijana, da se niti ne spomni, kaj sta počela.

Pogrešanega Alekseja so nato v naslednjih dneh našli mrtvega. Najnovejša, še nepotrjena poročila navajajo, da naj bi zmrznil.

Foto: Twitter Aleksej Lomakin

Nadarjeni Lomakin je sicer letos debitiral za člansko ekipo Lokomotive, potem ko je dal skozi vse mladinske selekcije omenjenega kluba in je bil tudi standarni član prve postave Lokomotivine mladinske ekipe, ki je nastopala v Ligi prvakov za mlade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.