Nogometaši načrtovali rop igralnice

Foto: EPA
Foto: EPA
Nemški nogometni prvoligaš je suspendiral tri člane mladinske kategorije, ki so načrtovali rop lokalnega kazinoja.
Oglej si celoten članek

Neimenovani nogometaši Hannovra so se za potrebe ropa lokalne igralnice opremili z dimnimi pištolami in kapucami, na poti do prizorišča, kamor se so odpravili v avtomobilu z ukradenimi registrskimi tablicami, pa so si premislili.

Po poročanju nemških medijev je člane mladinskega pogona med vračanjem domov ustavila policija. Razlog? Ukradene registrske tablice. Nemški Bild poroča, da so si nepridipravi drznili parkirati na nedovoljenem mestu.

Policisti so ob pregledu avtomobila naleteli na sumljive rekvizite, zato so jih odpeljali na zaslišanje. Nogometašem naposled ni preostalo drugega, kot da priznajo svojo prvotno namero.

Nemški prvoligaš je vse tri nemudoma suspendiral: ''Hannover 96 ne more tolerirati takšnega vedenja,'' je sporočil tiskovni predstavnik kluba.

Incident je v pogovoru za Bild potrdil tudi predstavnik policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.