Nogometaši pijani za volan, konec sezone za kapetana

Foto: Epa Richard Keogh
Kapetan moštva je v nesreči utrpel tako hude poškodbe, da je sezona zanj že končana.
Oglej si celoten članek

Vodstvo angleškega prvoligaša Derbyja je ostro obsodilo "z alkoholom povezan incident", ki je kriv za predčasen konec sezone kapetana Richarda Keogha. Časnik Telegraph je poročal, da se je Keogh poškodoval v prometni nesreči, v kateri sta bila njegova soigralca Tom Lawrence in Mason Bennett kaznovana zaradi vožnje v vinjenem stanju.

Keogh si je resno poškodoval koleno. Pri Derbyju so razkrili, da je bil Keogh med tistimi nogometaši, ki so v torek zvečer nadaljevali s popivanjem po večerji s trenerjem Phillipom Cocujem, nekdanjim nizozemskim nogometašem in igralcem Barcelone, in drugim osebjem, ki naj bi krepila ekipni duh.

"Kot klub, ne moremo in ne bomo dopuščali ravnanja majhne skupine igralcev v torek zvečer," so pri Derbyju zapisali v izjavi za javnost.

"Vsi igralci so bili na večerji skupaj s trenersko ekipo. Večina je ravnala odgovorno in večerjo zapustila okrog osme ure zvečer, majhna skupina, skupaj s kapetanom Richardom Keoghom, pa je popivala še dolgo v noč. Morali bi vedeti, kdaj nehati. Poleg tega so tudi zavrnili možnost, da jih šoferji kluba odpeljejo domov," so še zapisali pri Derbyju.

Foto: Twitter

V klubu so pojasnili, da se je Keogh zaradi z alkoholom povezanega incidenta resno poškodoval in ne bo igral do konca sezone. Dodali so, da vse nogometaše čaka še disciplinski postopek, kot del kazni pa bodo morali opravljati tudi družbeno koristna dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.