Nogometaši so se poklonili žrtvam katastrofe

Nogometaši japonskega kluba Sanfrecce so se s proslavljanjem zadetka spomnili potresa leta 2011.
Oglej si celoten članek

Danes minevajo tri leta od hudega potresa in cunamija na Japonskem, zaradi katerih je življenje izgubilo skoraj 16.000 ljudi. Tragedija je v spominih prebivalcev dežele vzhajajočega sonca še kako živa, kar je potrdila tudi gesta nogometašev japonskega kluba Sanfrecce iz Hirošime na tekmi azijske Lige prvakov.

Ko je japonski nogometaš Tsukasa Shiotani dosegel zadetek proti avstralski ekipi Central Coast Mariners, so ga s soigralci proslavili na prav poseben način. Ulegli so se namreč na sredino igrišča, s svojimi telesi pa zapisali 3. 11., s čimer so simbolizirali datum 11. marec, dan, na katerega je pred tremi leti udarila naravna katastrofa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.