Nogometaši tarča posmeha

Foto: Žurnal24 Angleži so med bivanjem v JAR obiskali tudi sirotišnico v Johannesburgu. "Tako d Foto: Žurnal24 Kaj naredi Robert Green, ko osvoji svetovno prvenstvo? Ugasne računalnik. Foto: Žurnal24 Resnično me je presenetil izpad Wayna Rooneya po tekmi z Alžirijo... Le kdo bi s Foto: Žurnal24 Angleška nogometna zveza preiskuje, kako se je lahko angleški navijač znašel v s Foto: Žurnal24 Po tekmi Anglija : Alžirija (0:0) je eden od navijačev zapisal: "Še vedno ne mor Foto: Žurnal24 Angleška nogometna zveza je v sporočilu za javnost zapisala, da angleški navijač Foto: Žurnal24 Steven Gerrard je po tekmi proti ZDA dejal, da celotna ekipa stoji za Robertom G Foto: Žurnal24 Robert Green je šala ("joke"), ki jo zastopijo celo Američani. Foto: Žurnal24 Edina stvar, ki jo je Rob Green ujel v Južnoafriški republiki, je letalo za Lond Foto: Žurnal24 Šale na račun Roberta Greena so že nekoliko ušle iz rok...
Angleški nogometaši so na letošnjem SP zelo razočarali. Po začetni jezi so se angleški ljubitelji nogometa svojih ljubljencev lotili po angleško - s humorjem. Prednjačijo šale na račun Roberta Greena.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.