Nogometašu Marseilla ukradli Bentleyja

Foto: Žurnal24 Tretja nogometna žrtev roparjev v Marseillu v letu dni je Lucho Gonzalez. (Foto:
Lucha Gonzaleza, argentinskega vezista Marseilla, so oropali. Zamaskirani tatovi so Gonzalezu ukradli luksuzni avtomobil in kreditne kartice, nogometaš in njegova žena pa sta ostala nepoškodovana.
Oglej si celoten članek

Predstavniki francoske policije so  v izjavi za javnost dejali, da je skupina oboroženih tatov vdrla v Gonzalezovo hišo in prisilila nogometaša ter njegovo ženo, da sta jim izročila kreditne kartice. Zakonca Gonzalez sta ostala nepoškodovana, ostala pa sta brez luksuznega avtomobila Bentleyja.

"Oba sta šokirana. Za Lucha kot nogometaša je to brez dvoma velika psihična motnja. Takšne stvari se v zadnjih časih dogajajo pogosto, nogometaši Marseilla pa so postali tarče tatov," je po neprijetnem dogodku dejal francoski trener Didier Deschamps.

To pa ni edini tovrsten primer iz Marseilla. Med tekmo osmine finala Lige prvakov med Manchester Unitedom in Marseillom so neznanci oropali hišo predsednika francoskega prvoligaša Jeana Clauda Dassierja, novembra lani pa sta rop doživela tudi brata Andre in Jordan Ayew.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.