Nogometašu polletna prepoved

Foto: EPA
Foto: EPA
Vietnamski nogometaš Que Ngoc Hai bo zaradi brutalnega in očitno namernega starta na Trana Anh Khoaa počival naslednjih šest mesecev.
Oglej si celoten članek

V istem tednu, kot sta se na tekmah Lige prvakov poškodovala Luke Shaw in Rafinha, si je nogometaš ekipe Song Lam Nghe privoščil za prekršek, ki bi se lahko končal precej bolj tragično, kot se je.

S posnetka je razvidno, da Que Ngoc Hai ni poskušal osvojiti žoge, ampak je šel naravnost na nasprotnikovo nogo. Sodnik mu je pokazal le rumeni karton, domača nogometna zveza pa ga je naknadno kaznovala kar s polletno prepovedjo igranja. Še premalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.