Nogometašu Walesa poroka padla v vodo, ker še niso izpadli

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaši Walesa očitno niso verjeli, da se jim bo na evropskem prvenstvu v nogometu uspelo uvrstiti v polfinale. Kar dva imata težave s porokami.
Oglej si celoten članek

Valižani bodo jutri v polfinalu igrali s Portugalci za vstopnico v veliki finale. Uspeh pa je več kot očitno presenetil nogometaše, saj so za te dni načrtovali poroke. 

Vezist Joe Ledley se je to soboto na Ibizi želel poročiti s svojo zaročenko Ruby May Ridgeway. "Očitno je to načrtoval dolgoročno, že pred kvalifikacijami," je pred sredino tekmo proti Portugalski v Lyonu razložil največji zvezdnik Walesa Gareth Bale. Poroko sta sedaj prestavila. Četudi bi Valižani v sredo izgubili tekmo proti Portugalcem, se pred petkom ne bi vrnili domov. 

Težave ima tudi branilec Chris Gunter. Ta bi moral v četrtek kot priča stati ob svojem bratu Marcu, ki se poroči v mehiškem Cancunu. "Mislim, da bi bil to lahko prvi govor poročne priče po skypeu," je v zvezi s tem dejal Gunter.

Gareth Bale pa v zvezi z vsem tem dodaja, da to ne bo vplivalo na igro Walesa: "Vsi smo popolnoma osredotočeni na nogomet in vse te zadeve se bodo pač uredile na novo."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.