Nogometna legenda, ki se bori z rakom, zbolela še za korono

Foto: Epa
Foto: Epa
Siniša Mihajlović je pozitiven na novi koronavirus.
Oglej si celoten članek

Pri italijanskem nogometnem prvoligašu Bologni so potrdili, da je bil trener Siniša Mihajlović pozitiven na novi koronavirus.

To bi potencialno lahko predstavljalo nevarnost, saj srbski strateg spada v rizično skupino, potem ko so mu julija lani diagnosticirali levkemijo, zaradi česar je moral na kemoterapijo in presaditev kostnega mozga.

Foto: Profimedia Siniša Mihajlović

Mihajlović, ki naj ne bi imel nobenih simptomov covida-19, si je po bolezni sicer opomogel, kljub temu pa še vedno sodi v zelo rizično skupino.

Nekdanji nogometaš mora za dva tedna v karanteno, sicer pa bodo testirani vsi igralci in člani ekipe pred ponedeljkovim začetkom vadbe pred novo sezono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.