Nogometna legenda obtožena posilstva

Foto: Profimedia
Paul Gascoigne spet na sodišču.
Oglej si celoten članek

O kontroverznemu Paulu Gascoignu, nekdanjemu angleškemu nogometnemu reprezentantu, nekaj časa ni bilo slišati ničesar, kazalo je, da je izboljšal svoje vedenje in se vendarle pozdravil od alkoholizma. A zdaj je z Otoka prišla novica, da bo moral spet na sodišče, zagovarjati se bo moral zaradi spolnega napada, ki ga je obdolžilo neimenovano dekle.

Zločin naj bi 51-letni Gascoigne, nekdanji igralec Tottenhama in rimskega Lazia, zagrešil avgusta, ko je na vlaku brez privolitve poskušal poljubiti dekle, zato so ga na postaji York v Newcastlu aretirali policisti.

Sojenje je napovedano za letošnji oktober, nekdanji nogometaš in pozneje kronični pijanec, ki je bil pred leti obtožen tudi zaradi nasilja nad nekdanjo ženo, se bo zagovarjal kot nedolžen.

Njegova odvetnica je na zaslišanju v Middlesbroughu, po katerem je moral "Gazza", kot je njegov vzdevek, plačati varščino, napovedala, da bodo na sodišču pričali številni ljudje, ki bodo pojasnili svojo nagnjenost k poljubljanju ljudi brez namere po spolnosti.

"Zelo sem zaskrbljen. Ničesar nisem storil narobe," pa je sodniku dejal Gascoigne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.