Nogometnega zvezdnika oropali milijonov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Verrattiju so ukradli za skoraj tri milijone evrov nakita in gotovine.
Oglej si celoten članek

Nogometašu francoskega Paris Saint-Germaina Marcu Verrattiju so na otoku Ibiza ukradli za skoraj tri milijone evrov nakita in gotovine, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Italijanski vezist francoskega velikana te dni z izbranko biva na posestvu nekdanjega brazilskega zvezdnika Ronalda na omenjenem španskem otoku.

Foto: Profimedia Marco Verratti

Po poročanju virov so tatovi ukradli večjo količino nakita, več podrobnosti pa doslej AFP ni pridobila. Španska policija je že odprla preiskavo, rop pa je Verratti prijavil v ponedeljek zjutraj. Za zdaj še ni jasno, zakaj je imel 29-letnik s sabo na Ibizi toliko nakita in gotovine.

Pred nekaj dnevi so tatovi na ulici v Valencii oropali tudi španskega reprezentanta Danija Olma, ki je ostal brez dragocene ure, dodaja AFP.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.