Nogometnemu zvezdniku ukradli "domače posnetke" s prelepo manekenko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nogometni as se je še drugič v življenju znašel v podobni situaciji.
Oglej si celoten članek

Nekdanjemu velikemu zvezdniku Argentine, Napolija in PSG-a Ezequielu Lavezziju ter njegovi partnerici, 33-letni manekenki Natalii Borges, se je rajska karantena, ki sta jo preživljala na plaži Karibov, spremenila v pravi pekel, saj so jima ukradli njune intimne posnetke.

Lavezzi se je tako še drugič v življenju znašel v podobni situaciji, saj so pred šestimi leti na spletu pristali njegovi domači posnetki s takratno partnerico Yanino Screpante.

Novi lastniki vročih posnetkov Lavezzija in Borgesove so se odločili, da par začnejo izsiljevati. Lastili naj bi si namreč na desetine njunih posnetkov, izsiljevalci pa naj bi zahtevali po 5.000 dolarjev za vsak posnetek, drugače bi ga spustili v javnost.

Po poročanju argentinskih medijev naj bi Lavezzi, katerega eksplicitna vsebina se je v preteklosti že pojavila na spletu, vse skupaj sprejel precej mirno ter preprosto obvestil policijo v St. Barthsu.

Karibski detektivi naj bi se nato zelo izkazali s svojim delom, saj je bil par digitalnih lopovov zelo hitro aretiran, izbrisati sta morala vse posnetke, obenem pa podpisati izjavo, da morebitnih kopij ne bosta nikoli objavila.

Foto: EPA liga prvakov psg porto lavezzi

Celotna situacija je tako imela srečen konec za nekdanjega nogometnega zvezdnika, ki je svoje kopačke postavil v kot konec leta 2019 po triletni avanturi v najmočnejši kitajski ligi. Ljubiteljem nogometa je najbolj ostal v spominu po devetih letih, ki jih je preživel v Evropi, kjer je blestel v dresih Napolija in PSG-a. V tem času je bil tudi redni član argentinske nogometne reprezentance, za katero je na 51 tekmah dosegel 9 zadetkov.

Lavezzijeva izbranka Natalia Borges pa je znamenita brazilska manekenka, ki je leta 2016 ter 2017 celo krasila strani znamenite bikini izdaje revije Sports Illustrated.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:07 13. Maj 2020.

    A se še najdejo naivneži, ki verjamejo v "krajo domačih posnetkov"???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.