Nogometni superzvezdnik po vsega eni sezoni zapušča Juventus

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Di Maria je napovedal slovo od Juventusa.
Oglej si celoten članek

Svetovni prvak z Argentino Angel Di Maria, ki ga snubi predvsem Savdska Arabija, po samo eni sezoni zapušča torinski nogometni klub Juventus, je danes na Instagramu objavil 35-letnik. Di Maria, ki je po sedmih sezonah pri PSG v Torino prišel kot prost igralec, je za Juve odigral 40 tekem in dosegel osem golov, a mu ni uspelo osvojiti naslova.

"Odhajam pomirjen, saj sem dal vse od sebe, da bi klubu pomagal pri nadaljnjem osvajanju naslovov, a to ni bilo mogoče," je zapisal na Instagramu in dodal, da obstaja tudi grenak priokus. "Odhajam pa tudi z grenkim priokusom, da mi ni uspelo, a sem lahko srečen, da sem v čudoviti slačilnici spoznal veliko prijateljev," je dodal Di Maria, ki se lahko zdaj pridruži kateremu koli klubu.

Tako kot njegov rojak Lionel Messi je Di Maria tarča Savdske Arabije, da bi se v tamkajšnjem prvenstvu pridružil Cristianu Ronaldu, ki je prišel konec leta 2022 v Al-Nasr, in Karimu Benzemaju, ki je v torek podpisal pogodbo z Al-Itihadom.

Di Maria je sicer z Real Madridom osvojil ligo prvakov leta 2014 in špansko ligo 2012. S PSG je med letoma 2016 in 2022 petkrat postal francoski prvak, leta 2010 pa portugalski prvak z Benfico.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.