Nogometni zvezdnik presrečen: Pričakujem četrtega otroka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Angleški nogometni zvezdnik Harry Kane je na družbenem omrežju Instagram sporočil veselo novico: z ženo Kate pričakujeta četrtega otroka.
Oglej si celoten članek

Otrokom Vivienne, Ivy in Louisu se bo zdaj pridružil še en družinski član, to pa pomeni, da bo izvrstni angleški nogometni reprezentant Harry Kane pozdravil še četrtega otroka. Napovedanega roka poroda žene Kate ni sporočil, je pa na Instagramu ob objavi fotografije in videa z ultrazvoka zapisal: "Presrečen, ker pričakujem četrtega otroka. Prihaja kmalu." 

Eden najboljših napadalcev zadnjega desetletja Harry Kane je z ljubeznijo iz šolskih klopi prvega otroka pozdravil januarja 2017, in sicer hčerkico Ivy. Nato je na svet dobro leto in pol pozneje privekala še sestrica Vivienne, družinici pa se je ob koncu leta 2020 pridružil še fantek Louis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.