Nogometni zvezdnik razkazoval svoje "orodje" kar sredi bara

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nova neverjetna zgodba z Otoka. Zvezdnik Manchester Cityja je svoj spolni ud razkazoval kar sredi bara, v katerega je prišel že močno opit in v družbi blondink.
Oglej si celoten članek

Britanski tabloid The Sun v svoji ekskluzivni zgodbi razkriva posnetke neprimernega vedenja enega od angleških nogometnih zvezdnikov Kyla Walkerja, ki se je v preteklosti že znašel v škandalih. Tokrat je poročeni 32-letnik poskrbel, da se o njem piše in govori, s tem ko je v družbi blondink prišel v bar, tam pa zaradi opitosti komaj obstal na nogah, vmes pa "za zabavo" še malce pomahal s svojim "orodjem" tam spodaj. Hlače je oče štirih otrok spustil kar dvakrat, dodajajo pri The Sunu. "Žene Annie ni bilo v bližini," so pikro pristavili. Spomnimo, da je slednjo že večkrat prevaral, a mu je vselej oprostila. Kako bo tokrat?

Vse skupaj so posnele kamere, na uro in pol dolgem posnetku pa so angleški novinarji imeli kaj videti. Od "umazanega plesa", otipavanja, do skrajne opitosti. Ob sedmih naj bi z družbo zapustil prizorišče, tam pa naj bi zapravil okoli 300 evrov, poročajo mediji. Razkazovanje spolnih udov je v Angliji sicer kaznivo dejanje, opozarjajo strokovnjaki, ki, če se ga dokaže, lahko privede celo do dveletne zaporne kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:36 11. Marec 2023.

    Prav to je pokazatelj nerazvitosti osebkov v nogometu.

  • 11:07 11. Marec 2023.

    Če si "nogometni zvezdnik", še ni garancija, da je v zgornji glavi kaj soli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.