Nole in Rafa skupaj

Foto: Žurnal24 Rafael_Nadal_EPA - main
To sredo je bilo na sporedu žrebanje skupin za zaključni teniški turnir serije ATP masters. Odigral se bo od 22. do 29. novembra v Londonu. Nastop je že odpovedal Američan Andy Roddick.
Oglej si celoten članek

V sredo so v Londonu izžrebali skupini sklepnega teniškega mastersa ATP v sezoni, ki bo od 22. do 29. novembra v londonski areni O2. V skupini A bo igral najboljši igralec sveta Švicar Roger Federer, v skupini B pa sta tako številka 2 kot 3 - Španec Rafael Nadal in Srb Novak Đoković.

V skupini A bodo poleg Federerja nastopili še Britanec Andy Murray, Argentinec Juan Martin Del Potro in Španec Fernando Verdasco, v skupini B pa poleg Nadala in Đokovića še Rus Nikolaj Davidenko in Šved Robin Söderling, ki je vskočil po odpovedi Američana Andyja Roddicka zaradi poškodbe levega kolena. Na čakanju je trenutno Francoz Jo-Wilfried Tsonga, ki je naslednja menjava ob morebitnih dodatnih odpovedih. Po najboljša dva igralca iz vsake skupine bosta napredovala v polfinale, finalni obračun pa bo na sporedu 29. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.