Nole le "preživel" Južnoafričana

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Novak Đoković je danes nadaljeval dvoboj proti Kevinu Andersonu in se naposled le uvrstil med osmerico najboljših.
Oglej si celoten članek

Prvi teniški lopar sveta Novak Đoković se je uvrstil v četrtfinale tretjega teniškega turnirja za veliki slam v Wimbledonu. Srbski teniški igralec je bil na robu izpada, a se je vrnil po zaostanku z 0:2 v nizih, po prekinitvi dvoboja zaradi teme je danes dokončal delo in premagal Južnoafričana Kevina Andersona.

Đoković se je tako uvrstil v svoj sedmi zaporedni četrtfinale v Wimbledonu. Najboljši teniški igralec sveta bo vstopnico za polfinale lovil v dvoboju z devetim nosilcem Hrvatom Marinom Čilićem.

Švicar Stan Wawrinka, četrti nosilec, se bo v četrtfinalu pomeril z 21. nosilcem Francozom v Richardom Gasquetom, Britanca Andyja Murrayja, tretjega nosilca, čaka Kanadčan češkega rodu Vašek Pospišil, Francoz Gilles Simon, 12. nosilec, pa bo prekrižal lopar z drugim nosilcem Švicarjem Rogerjem Federerjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.