Nole nekaj časa ne bo igral

Foto: EPA
Foto: EPA
Novak Đoković bo zaradi poškodbe zapestja za nekaj časa lopar položil na stran, operacija ne bo potrebna.
Oglej si celoten članek

Srbski tenisač Novak Đoković je tudi po zaslugi bolečega zapestja moral priznati premoč Švicarju Rogerju Federerju v polfinalu turnirja v Monte Carlu, zdaj pa je razkril, da je poškodba tako huda, da nekaj časa ne bo igra. Ob tem zatrjuje, da operacija ne bo potrebna, si pa želi popolnoma sanirati poškodbo pred 25. majem, ko se začne odprto prvenstvo Francije.

"Dobra stvar je, da ni počena nobena kost in ne potrebujem operacije. Potrebujem samo nekaj počitka. Nekaj časa ne bom mogel igrati tenisa, kako dolgo pa ne vem. Danes grem k zdravniku, jutri pa bodo opravili preglede, da ugotovijo, če se je v zadnjem tednu stanje kaj poslabšalo. Zadeva žal ni v mojih rokah, lahko samo počivam in čakam, da se 100 odstotno zaceli, šele takrat pa se bom vrnil na igrišča," je načrte razkril Đoković. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.