Nole zaplesal z navijačem

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi igralec sveta je bil po uvrstitvi v 3. kolo Odprtega prvenstva ZDA dobro razpoložen. Privoščil si je tudi plesno točko na igrišču.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković se je brez večjih težav prebil v 3. kolo Odprtega prvenstva ZDA v New Yorku. Najvišje uvrščeni igralec na ATP računalniški lestvici se je pomeril z Avstrijcem Andreasom Haider-Maurerjem in ga v treh nizih premagal s 6:4, 6:1 in 6:2.

Prvi igralec sveta je svoj dvoboj končal šele približno ob polnoči, navijači pa so tako še nekaj časa ostali na tribunah. Med njimi tudi eden, ki je s plesom zabaval svojo okolico. "Spominjam se ga še izpred sedem let. Je pravi plesalec. Ni mi jasno le nekaj. Kako lahko v tej vlagi in sopari na sebi nosi toliko majic. Človek, hvala, ker plešeš in zabavaš ostale gledalce," je v razgovoru po dvoboju dejal Nole.

Po teh besedah se je navijač pridružil srbskemu teniškemu igralcu, skupaj pa sta zaplesala na terenu in še nekaj časa zabavala zbrano množico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.