Nole zbolel, Andy s poškodbo do naslova

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi teniški igralec sveta Srb Novak Đoković je zaradi bolezni predal finalni dvoboj ekshibicijskega svetovnega prvenstva v Abu Dabiju proti Škotu Andyju Murrayju.
Oglej si celoten članek

Srbski zvezdnik, ki je branil naslov, je dvoboj predal zaradi povišane telesne temperature, pod vprašajem je tudi njegov prvi turnir serije ATP v sezoni v Dubaju.

Novak Đoković je v polfinalu izločil Švicarja Stana Wawrinko, nato pa obležal v postelji. Nekaj zdravstvenih težav je po polfinalu, ko je premagal Švicarja Rafaela Nadala, imel tudi Andy Murray, začutil je bolečine v levem ramenu.

"Ne vem, kaj se je zgodilo. Nikol nisem imel težav z levim ramenom, ki se je razbolelo, po dvoboju sem komaj podpisoval avtograme," je razložil 27-letni Murray, ki bo zdaj opravil dodatne zdravniške preglede, nato pa bo prihodnji teden s Heather Watson nastopil na slovitem Hopmanovem pokalu v Avstraliji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.