Noletu 17. turnir v karieri

Foto: Žurnal24 Novak Đoković trenutno zaseda drugo mesto na lestvici ATP. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Novak Đoković je zmagovalec turnirja ATP v Dubaju z nagradnim skladom 1,19 milijona evrov. V finalu tekmovanja na trdi podlagi je po prekinitvi zaradi dežja ugnal sedmega nosilca, Rusa Mihajila Južnija.
Oglej si celoten članek

Srbski teniški igralec Novak Đoković je zmagovalec turnirja ATP v Dubaju z nagradnim skladom 1,19 milijona evrov. V finalu tekmovanja na trdi podlagi je po prekinitvi zaradi dežja drugopostavljeni Đoković ugnal sedmega nosilca, Rusa Mihajila Južnija.

Branilec naslova turnirja v Dubaju, Đoković, je bil že dan pred tem v položaju, ko je imel dvoboj v rokah in nogah, nakar pa mu je načrte prekrižal dež. Po vodstvu s 7:5 in 2:0 je sodnik dvoboj po številnih vmesnih prekinitvah dokončno prestavil in igralca sta nadaljevala šele danes. Drugopostavljeni Beograjčan je v karieri osvojil že 17. turnirsko zmago, tudi zato ni zaman na drugem mestu jakostne lestvice ATP.

Dubaj, finale:

Novak Đoković (Srb/2) - Mihajil Južni (Rus/7) 7:5, 5:7, 6:3

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.