Nor gol Neymarja, hat-trick Ronaldinha

Brazilska Serie A je v 12. kolu postregla s spektakularno predstavo, v kateri je Flamengo s tremi goli Ronaldinha v gosteh po zaostanku z 0:3 s 5:4 premagal Santos. A akcija tekme je pripadla Neymarju. Spektakularen gol poglejte v dodanem videu.
Oglej si celoten članek

Tekmo med Santosom in Flamengom, ki so jo slednji dobili s 5:4, sta zaznamovala nekdaj najboljši nogometaš na svetu Ronaldinho in največji up brazilskega nogometa 19-letni Neymar.

Neymar je bil za Santos uspešen dvakrat, pri enem zadetku pa je bil v vlogi podajalca. V 26. minuti je dosegel spektakularen gol, ko je po slalomu med branilci s skoraj s polovice igrišča svoje moštvo popeljal v vodstvo. Navijači na stadionu Vila Belmiro so videli nov šov Ronaldinha, ki je blestel kot v starih časih pri Barceloni. Prav nekdanji član Barcelone in AC Milana je bil najzaslužnejši, da je Flamengo po zaostanku z 0:3 vstal od mrtvih. Dva od treh zadetkov je dosegel s prostega strela, odločilni gol za 5:4 pa iz protinapada.

Ronaldinho je z osmimi goli tudi najboljši strelec brazilskega prvenstva. Flamengo je po 12. kolih s 24 točkami tretji, za vodilnim Corinthiansom, ki ima tekmo manj, zaostaja štiri točke. Santos je z enajstimi točkami šele na 16. mestu.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.