Norčevali so se iz Messijeve 11-metrovke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nogometaši Real Madrida so se pred treningom v večnem mestu šalili na račun enajstmetrovke, ki sta jo na ligaški tekmi s Celto uprizorila Lionel Messi in Luis Suárez.
Oglej si celoten članek

Najstrožja kazen, ki sta jo na tekmi Barcelone in Celte izvedla Lionel Messi in Luis Suárez, ostaja glavna tema v nogometnem svetu.

Mojstrovina nogometašev Barcelone je bila tako odmevna, da se ji niso mogli izogniti niti nogometaši madridskega Reala.

Galaktiki bodo nocoj gostovali v italijanski prestolnici, kjer jih čaka prva tekma osmine finala najmočnejšega nogometnega tekmovanja na svetu.

Televizijske kamere so jih pred začetkom treninga na olimpijskem stadionu v Rimu ujele, kako so se šalili na račun Messijeve enajstmetrovke.

V pogovoru so sodelovali Marcelo, Alvaro Arbeloa, Cristiano Ronaldo in Keylor Navas, vse skupaj pa je potekalo približno takole:

Marcelo: ''Cris, Arbeloa jo bo izvedel.''
Ronaldo: ''Arbeloa jo bo izvedel in tudi zaključil.''
Arbeloa: ''Počakaj, pa boš videl. To bom naredil.''
Ronaldo: ''Prepričan sem, da bo Arbeloa streljal.'' (Ronaldo je pri tem gestikuliral, kako bo španski branilec izgubil ravnotežje.)
Navas: ''Ne, ravno obratno. Arbeloa jo bo izvedel in podal Ronaldu.''
Arbeloa: ''Tako je.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.