'Norec' ostaja na klopi Baskov

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz bilbajskega Atletica, baskovskega nogometnega ponosa, so sporočili, da bo tvorec letošnjih uspehov Marcelo Bielsa, ostal na njihovi klopi vsaj še eno sezono.
Oglej si celoten članek

Marcelo Bielsa je letos prerodil klub iz Bilbaa. Solidnim predstavam v Primeri division je dodal dva finala, kjer pa je na žalost strastnih Baskov obakrat ostal praznih rok. V finalu Evropske lige je bil s 3-0 boljši madridski Athletico, v Copi del Rey pa je z istim rezultatom slavila Barcelona.

'El Loco' (norec), kot je zaradi svojih izjav in metod dela njegov vzdevek, bo trener baskovskega ponosa ostal vsaj še eno sezono. Atletic, ki je zaradi dejstva, da zanj lahko igrajo le nogometaši baskovskega porekla, zelo priljubljen po vsem svetu, je v minuli sezoni navduševal s svojo atraktivno igro in ofenzivnim pristopom.

Bielsa je bil v svoji bogati trenerski karieri med drugim tudi selektor svoje Argentine, na zadnjem mundialu pa je vodil ekipo Čila in jo pripeljal do osmine finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.