Norišnica v Liverpoolu: Lampard si je celo zlomil roko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slavljenje zmage Evertona se je boleče končalo za Lamparda.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Frank Lampard, ki trenutno deluje kot trener angleškega prvoligaša Evertona, si bo še dolgo zapomnil četrtkovo zmago njegovih varovancev nad Newcastlom. Poleg pomembne zmage z 1:0 v boju za obstanek si je Lampard namreč med slavljenjem odločilnega zadetka Alex Iwobija v 99. minuti zlomil roko.

"Med slavjem sem si zlomil roko," je dejal Lampard po tekmi in pokazal na levo roko, na kateri je bila videti velika modrica, poroča francoska tiskovna agencija AFP. "Je kar boleče in roka ni stabilna, ampak to me ne zanima trenutno," je dodal.

Živčno tekmo, pomembno v boju za obstanek, je odločil Alex Iwobi v deveti minuti kar 17-minutnega sodnikovega dodatka. Ekipa iz Liverpoola je do zmage prišla z igralcem manj, saj je sodnik v 83. minuti izključil Brazilca Allana.

Sodnik je tekmo podaljšal sprva za 14 minut, po zadetku pa še za tri dodatne minute. Izjemno dolgemu sodniškemu dodatku je botrovala prekinitev tekme zaradi protestnika, ki se je privezal na okvir vrat v znak protesta proti uporabi fosilnih goriv, poroča AFP. Odgovornost za protest je prevzela britanska skupina Just Stop Oil, ki nasprotuje proizvodnji nafte v Združenem kraljestvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.