Noro, kaj je eden najbolj kontroverznih NBA košarkarjev izjavil o Luki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Draymond Green je znan kot košarkar brez dlake na jeziku, ki je znal v preteklosti močno udariti tudi po največjih NBA zvezdnikih. A v primeru Luke Dončića je bilo drugače.
Oglej si celoten članek

NBA zvezdnik Draymond Green je ob prihodu v ligo veljal za izjemno nadarjenega košarkarja, katerega pa so se ekipe zaradi zahtevnega karakterja vse po vrsti izogibale. Na naboru je tako padel vse do 35. mesta, kjer so Golden State Warriors z njim zadeli terno.

V drugem krogu naboru so si tako zagotovili igralca, ki je bil štirikrat izbran na tekmo vseh zvezd, enkrat je bil uvrščen v drugo peterko lige in enkrat tretjo, izbran pa je bil tudi za najboljšega obrambnega igralca lige. In najpomembneje, bojevnikom je pomagal kar do štirih NBA naslovov.

Foto: Profimedia Draymond Green Luka Dončić

Toda Green se kljub vsem dosežkom ves ta čas ni niti malo spremenil, pri Golden Statu so se ga naučili zgolj nadzorovati ter njegov karakter izkoristiti v svoj prid. Draymond si je tako tekom svoje NBA kariere prislužil naziv enega najbolj kontroverznih košarkarjev ter največjih "trash-talkerjev" na svetu.

V zadnjem času se je kontroverzni Green tako zapletel v številne spore, med drugim tudi z velikimi NBA legendami, kot so Charles Barkley, Kevin Durant in Cedric Maxwell, medtem ko je v zadnjih mesecih odmeval predvsem Draymondov spor s Kendrickom Perkinsom.

Green se tako ni zadrževal, ko je bilo potrebno udrihati po velikanih tega športa... Toda v nedavnem intervjuju v The Volume Podcastu je dokazal, da zna tudi zelo lepo pohvaliti, ko zazna v drugem košarkarju veličino.

Foto: Profimedia Draymond Green Luka Dončić

Aktualni NBA prvak je namreč v omenjenem podcastu dobil vprašanje, katerega NBA igralca najraje spremlja, razen seveda svojega soigralca Stephena Curryja. Za Draymonda ni bilo nobenega dvoma... Luko Dončića!

"Katerega košarkarja razen Stepha najraje gledam? Luko! Luka je drugačen! Način, kako ima pod nadzorom igrišče, kako dosega koše, kako pride do svojega položaja, njegova hitrost... Zagotovo moram izbrati Luko!" je pohvalo na svoj račun s strani štirikratnega NBA prvaka prejel Luka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:00 20. Avgust 2022.

    Kompliment ! Kakorkoli Luka, se ne da prezreti, ne samo zaradi talenta, marveč tudi zaradi pojavnosti, dostopnosti, preprostosti..Tudi novinarji in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.