Norost škotskega vratarja: "Za to ni opravičila!"

Foto: Twitter mcgregor rangers
Škotski vratar je podlegel trenutku norosti.
Oglej si celoten članek

Allan McGregor, vratar škotskega prvoligaša Rangers FC, ki ga vodi nekdanji angleški nogometaš Steven Gerrard, je poskrbel za sramoten incident na tekmi 36. kroga škotskega Premiershipa. Pisala se je 89. minuta srečanja na stadionu Ibrox v Glasgowu, ko je domači vratar po dolgi podaji brez kakšnega posebnega razloga v hrbet brcnil nogometaša nasprotne ekipe.

Trenutek norosti je nato poskušal ublažiti s hlinjenjem poškodbe, vendar mu sodnik ni nasedel in mu pokazal naporedni rdeči karton. McGregor bo zaradi incidenta dobil kazen dveh tekem, tako da ne bo mogel zaigrati na prihajajočem derbiju s Celticom. 

Kris Boyd, vratarjev nekdanji soigralec pri Rangersih, je o incidentu povedal: "To je popolna norost. Ne vem, kaj je mislil. Noro je sploh pomisliti na to, da bi nekoga brcnil. Za njegovo dejanje ni opravičila. Nimam besed. Star je 36 let, to ni mlad fant. Kakšna neumnost."

McGregor je poskrbel za 12. rdeči karton Rangersov v letošnji sezoni. "Če imate kakšnega na zalogi, sem odprt za predloge," je o pomanjkanju discipline spregovoril trener Gerrard. "Igralci so že naveličani mojih pridig. Spet so naš uspeh zasenčile težave z disciplino. Počasi mi zmanjkuje besed. Ne želim biti eden tistih trenerjev, ki igralcem iz žepov jemljejo denar, vendar mi ne puščajo nobene druge možnosti," je dodala legenda Liverpoola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.