Norveška para premočna na sprintu

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
V moškem ekipnem sprintu smučarjev tekačev za svetovni pokal v Libercu je tako kot v ženski konkurenci slavila Norveška. Slovenskih tekačev in tekačic ni bilo na startu.
Oglej si celoten članek

Zmagala sta Johan Kjoelstad in Ola Vigen Hattestad (21:47,1) pred Švedoma Jesperjem Modinom in Matsom Larssonom (+4,4) in drugo norveško ekipo Eirikom Brandsdalom in Johnom Kristianom Dahlom (+8,1).

V ženski konkurenci sta slavili Norvežanki Marit Björgen in Maiken Caspersen Falla (19:30,8) pred Italijankama Magdo Genuin in Marianno Longa (+30,5) ter drugo norveško ekipo Kari Vikhagen Gjeitnes/Celine Brun-Lie (+43,6).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.