Norveški vratar znorel po vprašanju o golu

Po torkovi zmagi nad Slovenijo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo je bil norveški vratar Rune Jarstein gost televizijskega studia domače TV2. Kljub trem točkam in velikemu zadovoljstvu v taboru vikingov je Jarstein dobesedno ponorel, ko je novinarja zanimalo, ali je bil vodilni gol Slovencev morda njegova krivda. Več v videu.
Oglej si celoten članek

Vratar norveške nogometne reprezentance Rune Jarstein je sinoči po zmagi nad Slovenijo (2:1) v kvalifikacijah za SP v Braziliji 2014 protestno zapustil pogovor za domačo televizijo TV2. Novinar je Jarsteina vprašal, če je bil gol za izenačenje Slovenije njegova krivda, vratar pa je v jezi odvrgel slušalke in odkorakal stran.

• Poraz Slovenije v zadnji sekundi
• Stojanović: "Borbenost, to pa je bilo vse"

O jeznem ravnanju vratarja danes poročajo številni norveški mediji, ki so že pred tekmo kritizirali predstave ekipe, ki je v uvodnem krogu kvalifikacij izgubila proti Islandiji. Jarstein je bil domnevno slabe volje že nekaj dni, tako je med drugim pred tekmo pred hotelom v Oslu, v katerem je bivala norveška reprezentanca, s pestjo že grozil fotografu, ki ga je želel fotografirati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.