Norveško vodstvo po prvi vožnji zadnjega slaloma sezone

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Norvežan Haugan vodi po prvi vožnji slaloma v Saalbachu.
Oglej si celoten članek

Norvežan Timon Haugan je bil najhitrejši v prvi vožnji zadnjega slaloma v sezoni svetovnega pokala v alpskem smučanju. Na drugem mestu na tekmi v Saalbachu je Nemec Linus Strasser (+0,15), tretji je Švicar Loic Meillard (+0,50). Na startu tekme v Avstriji ni bilo Slovencev.

Zmagovalec slalomskega seštevka Avstrijec Manuel Feller, ki bo danes prejel mali kristalni globus, si s Clementom Noelom iz Francije deli četrto mesto (+0,80).

Veliki kristalni globus za skupno zmago zime si je že predčasno zagotovil Švicar Marco Odermatt, ki v slalomu ne tekmuje.

Slovenci na moških slalomskih tekmah niso bili med dobitniki točk v iztekajoči se sezoni in si niso zagotovili nastopa na finalnem slalomu sezone.

Druga vožnja bo ob 13.30. Še pred tem bo z začetkom ob 12.00 finale zadnjega ženskega veleslaloma sezone. Slovenka Ana Bucik je po prvem delu tekmovanja na predzadnjem, 23. mestu z zaostankom 3,71 sekunde za vodilno Federico Brignone iz Italije, ki se s Švicarko Laro Gut-Behrami še bori za mali kristalni globus.

Rezultate v živo lahko spremljate TUKAJ.

.dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.