Norvežani so si privoščili spodrsljaj na OI

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveška olimpijska reprezentanca se je še pred začetkom iger znašla v zagati.
Oglej si celoten članek

Na videz tako preprosta zadeva, kot je naročilo sestavin za pripravo obrokov članom norveške reprezentance, se je zapletla. Kuharji norveške reprezentance so želeli naročiti 1500 jajc, a so jim jih dostavili 15.000. K sreči so višek jajc, torej 13.500 jajc, lahko vrnili, je za Aftenposten povedal šef Stale Johansen. 

Ali je šlo za napačen prevod ali za zatipkano številko, ni jasno. Novinar BBC-ja David Cann je pojasnil, da je do zmede lahko prišlo zaradi zatipka. Razlika v zapisu števila 1500 in 15000 je namreč zelo majhna. 

Foto: Prtscr zapis korejske številke

Vodja norveške ekipe Tore Ovrebo je na novinarski konferenci dejal, da je po njegovem mnenju najverjetneje šlo za eno ničlo preveč v naročilu. 

Norveško ekipo na olimpijskih igrah zastopa 109 športnikov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.