Nosilec slovenske zastave ekspresno napredoval

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Tokić se ni pretirano namučil.
Oglej si celoten članek

Namiznoteniški igralec Bojan Tokić, ki je ponosno vihtel slovensko zastavo na otvoritveni slovesnosti, je uspešno začel olimpijski turnir v Tokiu. V uvodnem nastopu je po vsega 25 minutah igre premagal Kanadčana Jeremyja Hazina s 4:0 (7, 9, 5, 7).

Še najbolj zanimiv je bil drugi niz, ko je Kanadčan še vodil s 6:4, na deveti točki pa sta bila igralca poravnana in slovenski igralec je s kančkom sreče in veliko mero izkušenj dobil tudi tega.

Pred tem je Tokić v uvodnem nizu pobegnil na 8:3 in ga mirno pripeljal do konca. V tretjem je vodil celo z 10:3, v zadnjem pa je bil izid izenačen nazadnje pri 6:6, nato pa je Tokić oddal le še točko.

V naslednjem nastopu Tokića čaka obračun s Hrvatom Tomislavom Pucarjem. Darko Jorgić bo svoj prvi dvoboj odigral jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.