Nov biser iz Barcelonine akademije

Foto: Twitter FC Barcelona Riqui Puig
Poglejte si prihodnost Barcelone, 18-letnega bisera Riquija Puiga.
Oglej si celoten članek

La Masia, slovita nogometna akademija katalonske Barcelone, je dala že številne izvrstne nogometaše. Tudi mladi Lionel Messi je odrasel v njen. In zdaj so vzgojili novega čudežnega dečka. Ime mu je Riqui Puig. Ima 18 let. Podpisal je prvo pogodbo s klubom - do leta 2021, z možnostjo podaljšanja za dve leti. 

Da ima očitno res nekaj več, pa priča njegova izstopna klavzula. Ta znaša kar 100 milijonov evrov! Londonski Tottenham naj bi ga že želel, a si za zdaj Puig ne želi oditi iz matičnega kluba. "Nikamor ne želim, saj sem v najboljšem klubu na svetu," je povedal Puig. Zdaj je zgolj vprašanje časa, kdaj bo dobil prvo priložnost v članski ekipi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.