Nov branilec pri Barci

Foto: EPA
Foto: EPA
Belgijski reprezentant Thomas Vermaelen je novi član španskega nogometnega velikana Barcelone.
Oglej si celoten članek

Katalonci bodo za branilca londonskemu Arsenalu odšteli 19 milijonov evrov, Vermaelen pa je že opravil zdravniške preglede, poročajo britanski mediji.

Za Vermaelena se je zanimal tudi Manchester United, vendar trenerju Arsenala Arsenu Wengerju ni bila všeč ideja, da bi branilca prodal ligaškemu tekmecu, topničarji pa so kot del prestopa želeli tudi angleškega reprezentančnega branilca Chrisa Smallinga.

"Thomas Vermaelen se je dogovoril z Barcelono. V soboto je opravil zdravniške preglede. Prestop je le še formalnost," so sporočili iz tabora Arsenala in zdaj že nekdanjemu članu zaželeli veliko sreče v prihodnosti.

Belgijec je bil kapetan Arsenala, na stadionu Emirates pa je bil od leta 2009. V lanski sezoni je zbral le 21 nastopov, saj je imel precej težav s poškodbami, v tem času pa sta se v obrambi Londončanov uveljavila Laurent Koscielny in Per Mertesacker.

Barcelona je sicer Arsenalu "speljala" že tretjega kapetana. Pred njim sta v Katalonijo odšla Thierry Henry leta 2007 in Cesc Fabregas štiri leta kasneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.