Nov Fifin ne za Suareza

Foto: EPA
Foto: EPA
Barcelona svojim navijačem ne sme uradno predstaviti nove okrepotve Luisa Suareza.
Oglej si celoten članek

Selitev Luisa Suareza iz Liverpoola v Barcelono bo minila brez kakršnegakoli pompa. Suspenz, ki si ga je Urugvajec prislužil na svetovnem prvenstvu zaradi ugriza Giorgia Chiellinija, nameč vključuje vse reči povezane z nogometom, tudi predstavitev igralca v novem klubu.

Po 81 milijonov evrov vrednem prestopu so pri katalonskem velikanu v sredo načrtovali uradno predstavitev, a se to tako ne bo zgodilo. "Sankcije veljajo za vsa področja povezana z nogometom, za vse javne prireditve. Prepoved velja povsod po svetu," je povedala predstavnica za stike pri Mednarodni nogometni zvezi Delia Fischer.

Pri Barceloni sicer na vsak način želijo javnost seznaniti s prestopom Urugvajca, saj si ne želijo ponoviti "primera Neymar", ko je zaradi nepravilnosti pri prestopu moral odstopiti zdaj že nekdanji predsednik Barcelone Sandro Rosell.

Suarez se bo po štirimesečni pavzi Barceloni pridružil šele konec oktobra. Plačati bo moral tudi finančno kazen v višini nekaj več kot 82 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.