Nov grd padec Marqueza, z glavo udaril ob tla

Foto: youtube
Foto: youtube
Nova nezgoda večkratnega svetovnega prvaka.
Oglej si celoten članek

Motociklistični šampion Marc Marquez v zadnjih sezonah nima sreče s poškodbami. Zaradi številnih padcev in posledičnih poškodb je izpustil precejšnje število dirk, s tem pa je ostal tudi brez pravih možnostih v boju za naslov prvaka. Tokrat je znova grdo padel na prostem treningu za Veliko nagrado Portugalske.

Marquez je na mokri stezi v Portimau izgubil oblast nad svojim 'konjičkom', poletel preko krmila in s čelado udaril ob tla. Pri tem mu je odlomilo vezir. Na njegovo srečo je do nesreče prišlo v počasnem zavoju. Odnesel jo je tako brez hujših posledic.

V kvalifikacijah, ki jih je sicer dobil Francoz Johann Zarco, je kasneje zabeležil deveti čas.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.