Nov obraz na klopi Krke

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
V taboru novomeške ekipe so se razšli s trenerjem Vladimirjem Anzulovićem.
Oglej si celoten članek

Po izpadu v polfinalu državnega prvenstva so se pri Krki odločili za trenersko menajvo. Vladimirja Anzulovića bo na klopi sedemkratnih prvakov nasledil 38 -letni Dejan Mihevc, dosedanji trener Tajfuna.

Trenersko pot je Mihevc začel v mlajših selekcijah domačega Šentjurja (Tajfuna). Kariero je nadaljeval pri KZS kot vodja reprezentanc mlajših starostnih kategorij in selektor kadetske reprezentance. Deloval je tudi v Angliji, kjer je vodil ekipo London Leopards in z njo osvojil naslov državnega in pokalnega zmagovalca. 38-letni Mihevc je zadnji dve sezoni vodil ekipo domačega Tajfuna in v sezoni 2014-2015 z njo osvojil naslov državnega prvaka in slovenski Superpokal.

Liga ABA in pokal nista dovolj

Krka je v pretekli sezoni osvojila pokal Spar, prišla v drugi krog Evropskega pokala, si s prvim mestom v Ligi za prvaka zagotovili igranje v ligi ABA, a presenetljivo izpadla v polfinalu DP proti kasnejšemu prvaku Heliosu

Iz kluba so sporočili še, da so Mihevc in njegova ekipa "nosilci napovedanih sprememb, se pravi prevetritve članske ekipe in postopnega vključevanja domačih igralcev v prvo ekipo Krke."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.