Nov obraz v Mariboru

Foto: Žurnal24 zahovic1_sad_spo_220508_TEASER
V naslednji sezoni bo v vijoličnem dresu Maribora svoje nogometno znanje razkazoval 19-letni Belokranjec Vito Plut, ki je pred tem igral za Koper.
Oglej si celoten članek
 

Preberite še ...

Intervju: Darko Milanič

Nogometaši Maribora so danes uradno začeli priprave na novo sezono Prve Lige Telekom Slovenije. Že v soboto pa se bo "vijoličastim" na treningu pridružil nov obraz. Mariborski dres bo namreč oblekel 19-letni Belokranjec Vito Plut. "Pripeljati mladega, izjemno talentiranega igralca je bila naša velika želja. Do pred kratkim smo Pluta lahko samo opazovali, kako napreduje, zato smo bili toliko bolj presenečeni, ko smo dobili informacijo in potem še dokument, po katerem lahko menja klub kot prost igralec. Fanta sprejemamo z odprtimi rokami, upam, da bomo z njim lahko sklenili dolgoročno pogodbo, do takrat pa bo treniral z našim klubom," je pojasnil športni direktor mariborskega kluba Zlatko Zahovič.

Sicer pa so Štajerci ekipo doslej okrepili že s trenerjem Darkom Milaničem, Davidom Bunderlo, Matjažem Lundrom in Alešem Mejačem.

Šmitran prva novogoriška okrepitev

Slovenski nogometni prvoligaš Hit Gorica je danes predstavil prvo okrepitev za naslednjo sezono v Prvi Ligi Telekom Slovenije. Modro-beli dres novogoriškega prvoligaša bo naslednja tri leta nosil 19-letni vezist Dario Šmitran, ki je doslej igral v mladinski ekipi Domžal, je poročala spletna stran Hita Gorice. Sicer pa so se danes novogoriški nogometaši, ki jih bo po novem vodil Primož Gliha, pomagali pa mu bodo Miran Srebrnič, Borut Mavrič in po potrebi Florjan Debenjak, zbrali na prvem treningu v novi sezoni.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.