Nov osebni rekord Govejškove

Foto: Stanko Gruden/STA
Foto: Stanko Gruden/STA
Slovenski plavalci so dobro začeli tudi drugi dan predtekmovanj na evropskem prvenstvu v Herningu na Danskem.
Oglej si celoten članek

Velenjčanka Nastja Govejšek se je z osebnim rekordom 26,96 kot 19. uvrstila v polfinale na 50 metrov delfin.

"Pomembno je, da sem v polfinalu. Zjutraj je šlo slabo. Na obratu mi je zdrsnila roka, nato sem na zadnjih desetih metrih pila vodo. Popoldne to lahko popravim," je menila mladinska reprezentantka, ki je v tej disciplini prvič v karieri prebila mejo 27 sekund, popoldne pa bo napadala državni rekord Katje Hajdinjak – 26,87.

Zjutraj je v kvalifikacijah na sporedu sedem slovenskih nastopov. Glavna petkova tekma pa bo na sporedu ob 17.08, ko bo v finalu na 100 prsno nastopil Damir Dugonjić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.