Nov poraz za dno lestvice

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hokejisti Telemacha Olimpije so v tekmi 8. kroga 2. dela lige Ebel izgubili z Innsbruckom z 1:3 (0:0, 1:2, 0:1).
Oglej si celoten članek

Današnja tekma ni več odločala o ničemer. Obe najslabši ekipi lige sta že izgubili vsako, tudi najmanjšo teoretično možnost za končnico, tako da je šlo v dvoboju začelja le za prestiž. Ljubljančani so tekmo začeli dobro in povedli, nazadnje pa izgubili in se utrdili na repu lestvice.

Prav Innsbruck v gosteh pred tremi tedni je doslej edina zmaga zasedbe iz Tivolija v tem delu tekmovanja, po izenačeni igri v prvi tretjini, v kateri pa so domači zapravili priložnost za zadetek z dvema igralcema več (minuto in pol so imeli razmerje 5-3), so zmaji povedli v 26. minuti.

Aleš Mušič je takrat izkoristil podajo Toma Zanoškega in peščica najbolj zvestih privržencev ekipe izpod Rožnika, ki še vztraja na tekmah, je lahko zaploskala domači ekipi. A to je bil edini aplavz ta večer, saj je bilo nadaljevanje slabše. Najprej je Innsbruck tekmecem pokazal, kako bi morali igrati "power-play" in izenačil po le 14 sekundah ljubljanske kazni, potem pa je sledil preobrat, ko je plošček po gneči pred vrati Miike Wiikmana končal v mreži.

V zadnjem delu so se domači trudili, da bi ujeli priključek in morda izsilili podaljšek. Gol je padel v 59. minut, vendar v vrata domačih, potem ko so Tirolci dolgo pletli kombinacije pred vrati tekmecev. Domači so nato poskusili še brez vratarja in imeli ob izključitvi gostov pol minute dva hokejista več v polju, izid pa je ostal nespremenjen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.