Nov primer Eriksen: Olimpijini tekmeci trepetajo za svojega igralca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tekma lige ICEHL v Dorbirnu je bila zaradi kolapsa slovaškega hokejista prekinjena.
Oglej si celoten članek

Tekma lige 14. kroga ICEHL med Dorbirnom in Bratislavo je bila pri rezultatu 1:0 za domače na začetku druge tretjine prekinjena.

Razlog za to je bil kolaps gostujočega igralca Borisa Sadeckyja, ki se je nenadoma zgrudil. Na ledu so ga več minut oskrbovali reševalci, nato pa ga odpeljali v bolnišnico, od koder pa še ni podatkov o njegovem stanju.

Obe ekipi sta se strinjali, da tekmo prekinejo, o njeni usodi pa bo več znano v naslednjih dneh.

Primer Sadeckyja je tako še predobro spomnil na incident z minulega Eura v nogometu, ko se je na otvoritveni tekmi zgrudil Christian Eriksen, čigar življenje so s pravočasno reakcijo rešili njegovi soigralci in zdravstvena služba.

Zgodba je na koncu imela srečen konec, kar pa ne moremo reči za Marca-Viviena Foeja, Antonia Puerto, Mikloša Feherja in Cheicka Tioteja, ki so zgolj nekatera izmed najbolj znanih športnih imen, ki smo jih v zadnjem času izgubili na igrišču.

O stanju Sadeckyja zaenkrat še ni nobenih poročil, a so iz kluba obljubili, da se oglasijo takoj, ko kaj izvejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.