Nov škandal v UFC, občinstvo glasno negodovalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V noči na nedeljo po srednjeevropskem času se je v Houstonu odvil UFC 247.
Oglej si celoten članek

Vrhunec večera je bil dvoboj v poltežki kategoriji med Američanom Jonom Jonesom in njegovim rojakom Dominickom Reyesom.

Jones, velik favorit obračuna, je slavil in še enajstič ubranil šampionski pas v omenjeni kategoriji. Toda njegova zmaga ima, tako kot že nekatere pred tem, malce neslan priokus.

Dvoboj se je po petih rundah končal s soglasno sodniško odločitvijo v korist Jonesa. Dva sodnika sta v njegovo korist dosodila tri od petih rund, tretji sodnik mu je prisodil štiri runde.

Kaj za vraga?! Nenavadne metode "romskega kralja"

Ob razglasitvi rezultatov je velik del občinstva glasno negodoval, ob sledeči Jonesovi izjavi so se slišali žvižgi.

Ob ogledu dvoboja se je bilo težko izogniti občutku, da je Reyes dobil vsaj prvi dve rundi. Veliko strokovnih komentatorjev mu je prisodilo zmago. Ob ogledu spodnjega posnetka se lahko odločite sami.

Jones, ki velja za enega najboljših MMA borcev vseh časov, je imel v preteklosti obilo težav s prepovedanimi snovmi. Dokazali so mu že jemanje steroidov, pozitiven pa je bil tudi na kokain. USADA ga je septembra 2018 suspendirala za 15 mesecev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.