Nov šok za Barcelono, zvezdnik v solzah zapustil igrišče

Foto: Epa
Foto: Epa
Pri Katalonskem velikanu nova velika težava.
Oglej si celoten članek

Barcelona je v prvih osmih tekmah španskega državnega prvenstva zabeležila le 11 točk, to pa je njen najslabši start v sezono po letu 1991. Ronald Koeman, nekdanji zvezdnik kluba, ki je bil pred to sezono izbran za prvega trenerja, je imel boljši uvod v sezono celo pri Southamptonu in Evertonu. S slednjim je na prvih osmih tekmah osvojil 15, s prvim pa 16 točk.

Katalonci so sinoči morali sicer prinati premoč madridskemu Atleticu, ki si je z zmago 1:0 pred omenjnimi tekmeci priigral že devet točk naskoka. Da bi bila vsa zadeva za Barcelono še hujša, jo je v 62. minuti grdo skupil zvezdnik Gerard Pique. Jordi Alba je ob posredovanju zapletel Angela Correo, ta pa je z vso težo priletel v Piquejevo koleno.

La Liga Oblak na derbiju ustavil Messija in kolege

Branilec je v solzah zapustil zelenico. Pri Mundo Deportivu so že zapisali, da gre za strgano vez v kolenu, s tem pa bi bila nogometaševa sezona najverjetneje že končana. 

Foto: Profimedia Gerard Pique

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.