Nov šok za Francijo! Odpadel še en zvezdnik

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Odpadel tudi Kimpembe, Deschamps povabil Disasija in Thurama.
Oglej si celoten članek

Napadalec Borussie Mönchengladbacha Marcus Thuram, sin legendarnega Liliana Thurama, in napadalec Monaca Axel Disasi sta zadnja igralca, ki sta prejela vabili v francosko nogometno reprezentanco za svetovno prvenstvo v Katarju, je danes sporočila zveza.

Disasi bo zamenjal poškodovanega Presnela Kimpembeja, člana PSG, ki je odpadel v zadnjem trenutku, potem ko so je že znašel na selektorjevem spisku. Čeprav je selektor Didier Deschamps prejšnji teden imenoval 25 igralcev, se je naknadno odločil vpoklicati tudi 25-letnega Thurama kot poslednjega moža med šestindvajseterico, ki jo lahko pelje v Katar.

Thuram, sin francoskega zmagovalca svetovnega prvenstva 1998, ima štiri nastope in je med šestimi člani nemške bundeslige v ekipi svetovnih prvakov.

Francija bo obrambo naslova iz leta 2018 začela s tekmami v skupini D proti Avstraliji (22. novembra), Danski (26.) in Tuniziji (30.).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.