Nov šok za PSG

Foto: Profimedia
PSG bo mesec dni brez Kyliana Mbappeja in tri tedne brez Edinsona Cavanija.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni prvak PSG v naslednjem mesecu ne bo mogel računati na Kyliana Mbappeja in tri tedne na Edinsona Cavanija. Oba igralca iz konice napada sta se poškodovala na nedeljski tekmi proti Toulousu, so sporočili iz razvpitega moštva iz Pariza.

Foto: Epa Lylian Mbappe

Mbappe si je na omenjeni tekmi na Parku princev, ki se je končala z zmago pariškega moštva s 4:0, poškodoval zadnjo levo stegensko mišico, tako da bo izpustil vse domače in mednarodne tekme svoje ekipe v naslednjem mesecu ter obe reprezentančni tekmi Francije proti Albaniji in Andori v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2020.

Urugvajski napadalec Cavani si je na začetku nedeljske tekme poškodoval kolk. Zaradi tega bo manjkal v naslednjih treh tednih, nared pa naj bi bil za uvodno tekmo PSG v skupinskem delu evropske lige prvakov, ki bo na sporedu 17. ali 18. septembra.

Foto: Epa edinson cavani

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:37 27. Avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • 21:10 26. Avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel …

  • 21:10 26. Avgust 2019.

    To je najboljše delo, ki ga Google zdaj plačuje.Za delo sem 3 ure na dan prejel 27936 evrov prvega meseca.Začel …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.