Nov udarec za Američane

Foto: EPA
Foto: EPA
Po številnih odpovedih v zadnjem času je ameriška košarkarska reprezentanca doživela še en šok. Huje se je poškodoval Paul George.
Oglej si celoten članek

Ameriška košarkarska reprezentanca na svetovnem prvenstvu v Španiji ne bo mogla računati na Paula Georgea. Zvezdnik Indiane si je na pripravljalni tekmi v Las Vegasu, ki so jo reprezentančni kandidati odigrali med seboj, poškodoval desno nogo. Zaradi šoka ob hudi poškodbi tekme niso odigrali do konca, nesrečneža pa so odpeljali v bolnišnico.

Sprva ni bilo uradnih poročil, kakšna je poškodba košarkarja, ki je po skoku, potem ko je poskušal blokirati Jamesa Hardna, nerodno pristal, a glede na obraze njegovih kolegov in vodstva reprezentance, optimizma ni bilo zaznati, poškodba je izgledala zelo resno. Kasneje so zdravniki ugotovili odprt zlom golenice, sledila je uspešna operacija. George bo tako moral izpustiti septembersko svetovno prvenstvo in večji del naslednje sezone v severnoameriški profesionalni ligi.

Lani je George za svojo ekipo v povprečju dosegal 21,7 točke na tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.