Nov udarec za Barco! Zvezdnik znova poškodovan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umtiti je spet na seznamu poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Francoski nogometni reprezentant Samuel Umtiti, sicer član španskega prvaka Barcelone, je spet na seznamu poškodovanih, so danes potrdili v taboru blaugrane. Za zdaj bo 26-letni svetovni prvak s Francijo zagotovo izpustil le nedeljsko tekmo proti Villarrealu, klubski zdravniki pa se bodo sproti odločali, ali bo nared za nadaljevanje ali ne.

V izjavi za javnost so pri katalonskem klubu, ta čas drugouvrščeni ekipi la lige, zapisali, da ima Umtiti spet težave s poškodbo kolena, s katero se bori vse od mundiala 2018.

Ob tem so dodali, da so se skupaj odločili za "konzervativno zdravljenje", kar pomeni, da ne bodo spet rezali, zato za zdaj še ni znano, koliko časa bo odsoten z igrišč.

To je nov udarec tudi za Francoza, ki se je šele pred kratkim po poškodbi vrnil na treninge Barcelone. Skupno je to sezono v dresu blaugrane zaradi številnih poškodb odigral le 17 tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.