Nov udarec za Đokovića! Tudi letos ne bo smel nastopiti na slovitih turnirjih

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Đoković bržčas spet brez mastersov v Miamiju in Indian Wellsu.
Oglej si celoten članek

Najboljši srbski teniški igralec Novak Đoković ne bo smel igrati na mastersih ATP v Indian Wellsu in Miamiju. Ameriška vlada je namreč podaljšala pogoj polnega cepljenja proti koronavirusu za vstop v ZDA do 10. aprila, pišejo ameriški mediji.

To pomeni, da mora imeti vsak, ki vstopa v ZDA, potrdilo, da je vsaj dvakrat cepljen proti koronski okužbi. V sporočilu ameriške vlade je zapisano, da v državo lahko necepljene vstopajo le tiste osebe, ki izpolnjujejo kriterije za izjemo.

Đoković že lani ni smel nastopiti na turnirjih v ZDA in Kanadi, ker cepljenje zavrača. Masters v Indian Wellsu pa je na sporedu od 8. do 19. marca, v Miamiju pa od 22. marca do 2. aprila, tako da očitno tudi letos ne bo smel nastopiti na dveh izmed največjih ameriških turnirjev.

Đoković je sicer ta čas v Avstraliji, kjer nastopa na turnirju v Adelaide. Ta mu služi kot priprava za nastop na odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:59 4. Januar 2023.

    Čudi me, da niste naslova napisali: "Nova klofuta za Đokovića"!

  • 12:37 4. Januar 2023.

    Zelo na kratko, debilna ameriška administracija.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.