Nov uspeh Saše Bertonclja

Foto: Žurnal24 SasoBertonceljMain
Slovenski telovadec Sašo Bertoncelj je dosegel nov uspeh. Na svetovnem pokalu v športni gimnastiki v Glasgowu je v močni konkurenci osvojil tretje mesto na konju z ročaji.
Oglej si celoten članek
Sašo Bertoncelj je z novim uspehom poskrbel, da mu bo letošnja sezona ostala v lepem spominu. Potem ko je 23-letni telovadec konec poletja najprej zmagal na univerzijadi, nato pa v Ostravi dosegel še prvo zmago v svetovnem pokalu, je danes v finalu konja z ročaji v neprimerljivo močnejši konkurenci svetovnih asov z oceno 15,3 točke osvojil tretje mesto. Zmagal je Romun Daniel Popescu (15,6).

V večernih urah bodo v finalih svetovnega pokala v dvorani Kelvin nastopili še trije slovenski finalisti, svetovni in evropski prvak na bradlji Mitja Petkovšek, svetovni in evropski podprvak na drogu Aljaž Pegan, ter najboljša slovenska telovadka Adela Šajn, ki si je pritelovadila finale na parterju.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.